/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Două direcţii ale Consiliului Municipal Chişinău au fuzionat

missing
04 august 2020, ora 15:27

Două direcţii din cadrul Consiliului Municipal Chişinău (CMC) au fuzionat. Decizia contopire a Direcţiei generale comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii şi a Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale a fost aprobată la şedinţa CMC.

Alexandr Trupca, consilier PAS, a propus mai multe amendamente la acest proiect, printre care aprobarea unui plan de acţiuni clar despre reorganizarea structurilor Primăriei şi CMC.

“Este nevoie de o abordare complexă, per sistem. Propunerea este ca noi să aprobăm prin această decizie şi un plan. Există strategia cu privire la reforma administraţiei publice. Propunerea se bazează pe această strtategie şi urmăreşte punerea într-un cadru foarte clar când şi ce să se întâmple. Executivul îşi asumă foarte clar când, cum şi în ce condiţii va face reforma”, a menţionat consilierul.

În aceeaşi şedinţă, CMC a aprobat un alt proiect de lege care se referă la reorganizarea Direcţiei generale economie, comerţ şi turism. Astfel, Direcţia CMC va avea acum şi un vicedirector.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram