/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Vot crucial în SUA și ajutor deblocat! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

O nouă donație! Japonia va oferi dispozitive medicale pentru trei spitale din țară

missing
04 august 2020, ora 13:46

O nouă donație din partea Japoniei. Țara Soarelui Răsare va oferi două dispozitive medicale roentghen X-ray Clinicii “Emilian Coțaga” și Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă” și un dispozitiv medical de Tomografie Computerizată pentru Spitalul Clinic Municipal de Copii “Valentin Ignatenco”.

„Suntem în proces de negociere a Acordului de grant cu Japonia, pentru livrarea echipamentelor medicale în cadrul Programului de dezvoltare economică și socială”, a scris ministra Sănătății pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Japonia a oferit Republicii Moldova gratuit medicamentul anti-gripal Avigan, aflat în regim de testare. Acesta urma să fie folosit la efectuarea studiilor clinice a medicamentelor folosite ca tratament împotriva Covid – 19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram