/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un bărbat s-a întins pe o trecere de pietoni, din Capitală. Polițiștii au trecut pe alături, fără a opri

missing
04 august 2020, ora 20:38

Un bărbat s-a întins pe o trecere de pietoni, chiar în centrul Capitalei, și i-a pus în gardă pe șoferii aflați în trafic. Nu însă şi pe un echipaj de patrulare, care a trecut pe alături, fără ca să oprească. Solicitați de TV8, oamenii legii nu ne-au putut spune ce căuta bărbatul în mijlocul carosabilului, deoarece nimeni nu a sunat la serviciul 112. Mai mult, poliția a pornit o anchetă internă, pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz.

Incidentul s-a întâmplat în această dimineață, pe strada Pușkin din Capitală. Din imaginile video, postate pe rețelele sociale, se vede cum mai mulţi pietoni, dar și un șofer s-au oferit să-i acorde ajutor bărbatului, care stătea întins pe asfalt, chiar în mijlocul străzii. Acesta, însă, nu s-a lăsat înduplecat și a revenit pe carosabil, de fiecare dată.

În timp ce bărbatul stătea întins pe trecerea de pietoni, iar șoferii îl ocoleau, pe alături a trecut și un echipaj de patrulare. Acesta însă nu s-a oprit să vadă ce se întâmplă în stradă și care este starea bărbatului.

“Iată și poliția.”

Solicitați de TV8, responsabilii Inspectoratului Național de Securitate Publică, ne-au comunicat doar că a fost inițiată o anchetă de serviciu, pentru stabilirea circumstanțelor, fără a precia alte detalii. Despre bărbat nu se știe nimic, deoarece nu a fost niciun apel la 112. Un caz asemănător a avut loc în luna iunie, când un bărbat și-a așternut un covor la o intersecție din centrul capitalei și s-a culcat.

Reporter: Cătălin GORIA

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram