Un bărbat s-a întins pe o trecere de pietoni, chiar în centrul Capitalei, și i-a pus în gardă pe șoferii aflați în trafic. Nu însă şi pe un echipaj de patrulare, care a trecut pe alături, fără ca să oprească. Solicitați de TV8, oamenii legii nu ne-au putut spune ce căuta bărbatul în mijlocul carosabilului, deoarece nimeni nu a sunat la serviciul 112. Mai mult, poliția a pornit o anchetă internă, pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz.

Incidentul s-a întâmplat în această dimineață, pe strada Pușkin din Capitală. Din imaginile video, postate pe rețelele sociale, se vede cum mai mulţi pietoni, dar și un șofer s-au oferit să-i acorde ajutor bărbatului, care stătea întins pe asfalt, chiar în mijlocul străzii. Acesta, însă, nu s-a lăsat înduplecat și a revenit pe carosabil, de fiecare dată.

În timp ce bărbatul stătea întins pe trecerea de pietoni, iar șoferii îl ocoleau, pe alături a trecut și un echipaj de patrulare. Acesta însă nu s-a oprit să vadă ce se întâmplă în stradă și care este starea bărbatului.

“Iată și poliția.”

Solicitați de TV8, responsabilii Inspectoratului Național de Securitate Publică, ne-au comunicat doar că a fost inițiată o anchetă de serviciu, pentru stabilirea circumstanțelor, fără a precia alte detalii. Despre bărbat nu se știe nimic, deoarece nu a fost niciun apel la 112. Un caz asemănător a avut loc în luna iunie, când un bărbat și-a așternut un covor la o intersecție din centrul capitalei și s-a culcat.

Reporter: Cătălin GORIA

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!