Atenție unde vă lăsați bicicleta. Un tânăr de 17 ani din Capitală a fost reținut, după ce a furat patru biciclete din mai multe blocuri de locuit din sectorul Botanica. Acum, acesta riscă să-și petreacă următorii patru ani după gratii.

Timp de o săptămână, tânărul a furat patru biciclete din scările câtorva blocuri de locuit din sectorul Botanica. Potrivit poliției, individul intra în scara blocului, se asigura că nu este nimeni prin preajmă, se apropia de biciclete, urca pe ele și pleca.

Polițiștii au fost sesizați de către proprietarii bicicletelor, să intervină la documentarea cazurilor. Prejudiciul cauzat proprietarilor a fost estimat la 18 900 lei.

După ce a fost reținut, tânărul le-a spus polițiștilor că a vândut bicicletele cu 600 lei fiecare. În urmă măsurilor polițiștii au depistat bicicletele sustrase și urmează a fi returnate proprietarilor.

Tânărul este cercetat în libertate, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 4 ani de pușcărie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!