Bărbatul de 68 de ani care a fugit ieri din Spitalul Raional Cimișlia, unde se trata de COVID-19, a fost găsit acasă de către polițiști.

Ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Cimișlia, Cristina Vicol, a confirmat pentru tv8.md că acesta a fost transportat înapoi la spital. Potrivit ei, actualmente polițiștii stabilesc dacă bărbatul va fi sau nu penalizat.

Amintim că ieri, un bărbat din satul Selemet, raionul Cimișlia a fugit din spital. Bărbatul a părăsit spitalul luând cu el și fișa medicală, analizele efectuate și însemnările făcute. Medicul care îngrijea de bărbat a menționat că starea acestuia a fost stabilită a fi de „gravitate medie”, fapt ce necesită îngrijiri medicale în instituție specializată.

Acesta nu este singurul caz în care pacienții au fugit din spital, deși erau diagnosticați cu COVID-19. Asemenea situații au fost înregistrate cel puțin opt.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!