Platforma DA solicită alocarea unei indemnizații unice în valoare de cel puțin o mie de lei pentru combatanții care au participat la războiul de pe Nistru. Propunerea a fost anunțată de liderul Platformei DA în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a propus ca indemnizația să fie acordată cu prilejul sărbătorii naționale Ziua Independenței. „La 27 august sărbătorim Ziua Independenței R. Moldova și nu am fi făcut-o fără sacrificiul acestor eroi”, a declarat Năstase.

Totodată, liderul DA a anunțat că biroul politic al partidului a cerut fracțiunii parlamentare să întreprindă măsurile regulamentare și legale privind convocarea ședinței extraordinare a Legislativului.

„Inclusiv să inițieze consultări cu toate fracțiunile parlamentare în privința datei și agendei”, a precizat Năstase explicând că în cadrul acesteia ar urma să fie invitat la audieri premierul Chicu în legătură cu situația din agricultură, anunțarea unei stări de urgență în agricultură, precum și examinarea unor legi printre care și vacanța fiscală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!