/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

A decedat chiar în vamă. Un moldovean a murit la Albița, după ce a semnalat dureri în piept

missing
06 august 2020, ora 14:57

Un caz tragic a avut loc ieri, 5 august, la vama Albița, România. Un moldovean, cu dublă cetățenie, a murit, după ce a semnalat dureri în piept. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă a Poliției Frontiere din România, Denis Lazar, pentru tv8.md. 

Ieri, în jurul orei 22.15, polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au fost sesizați că un cetățean care se afla pe sensul de intrare în România nu se simte bine, acuzând dureri în zona toracică.

Imediat, coordonatorul grupei de serviciu și asistentele medicale din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui, care își desfășoară activitatea în punctul de trecere, au identificat la aproximativ o sută de metri, înainte de zona de control, un bărbat întins pe jos, în stare de inconștientă.

Medicii au acordat primul ajutor, prin masaj cardiac, până la sosirea echipajului medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui – secţia Huşi. Echipajul medical de pe ambulanţă a continuat acordarea primului ajutor, însă, în jurul orei 23.30 bărbatul a decedat.

Din verificările ulterioare s-a constatat că bărbatul avea dublă cetăţenie, română şi a Republicii Moldova.

Până la sosirea polițiștilor din cadrul Institutului de Medicină Legală locul decesului a fost izolat. În prezent, oamenii legii identifică martorii pentru audieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram