Industria vehiculelor electrice a atins în liniște una dintre cele mai mari etape de până acum. Numărul de prize de încărcare publice din întreaga lume depășește bariera de un milion!

Opțiunile de alimentare a unei maşini care consumă energie electrică au depășit pragul de șapte cifre încă în luna mai a acestui an, după ce s-au dublat în doar trei ani, se arată într-o analiză a BloombergNEF.

Cea mai mare parte a noii infrastructuri a fost construită în China și Europa. America de Nord, cu subvenții publice mult mai mici şi suport mai puţin robust, rămâne pe locul trei în cursa terminalelor de încărcare, deși există o speranță că un plan de stimulare pe timp de pandemie va cataliza un nou val de construcție a acestor obiecte de infrastructură. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!