După fapte şi răsplată. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, conducător al unui SUV de model BMW X5, s-a ales cu o amendă care bate la buzunar după comportamentul neadecvat care i-a fost surprins.

Acesta a arătat în camera unui radar un gest obscen, poliţiştii calificând asta ca o insultă grosolană la adresa lor, motiv pentru care au decis să-i dea o lecţie-surpriză.

În locul unei penalizări de avertizare de doar 20 de euro, pe care șoferul ar fi trebuit să o achite pentru că a depăşit limita de viteză, s-a ales cu una neaşteptat de mare pentru el însuşi. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD, acolo unde poţi vedea şi gestul şoferului surprins de cameră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!