După ce a cerut demisia șefului de la „Autosalubritate”, Eugeniu Axentiev, primarul Capitalei, Ion Ceban, spune că directorul nu se lasă de funcție și strânge semnături de la angajați în susținerea sa. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi, 7 august, a Primăriei Chișinău. 

„Axentiev strânge semnături în susținerea lui la „Autosalubritate”. Dacă nu înțelege că este practic demis, atunci vom merge pe formula recuperării banilor pentru incendiul de la Țânțăreni”, a spus primarul.

Ion Ceban a declarat că din partea lui Eugeniu Axentiev era onorabil să-și depună cererea de demisie, dar să nu strângă semnături.

Solicitați telefonic pentru o reacție, angajații de la „Autosalubritate” au spus că directorul se află într-o ședință și că-i va transmite cererea noastră.

Edilul Capitalei a cerut demisia șefului de la „Autosalubritate”, după ce a primit mai multe rapoarte cu privire la activitatea directorului, solicitate de primar, după incendiul de la Țânțăreni. Atunci Ion Ceban a spus că pe acest caz urmează a fi pornit un proces verbal.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!