/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Piața Centrală a revenit la programul de activitate de până la pandemie. Pântea: „Aceste două ore sunt esențiale”

07 august 2020, ora 15:47

Începând de astăzi, Piața Centrală a revenit la programul obișnuit. Astfel, porțile pieței sunt deschise de la ora 06.00 până la ora 18.00, așa cum era înainte de pandemia cu coronavirus.

Potrivit administrației Pieței, decizia privind revenirea la programul standard de muncă a fost luată de Comisia municipal extraordinară de sănătate publică încă în luna iulie.

După ce a fost deschisă Piața Centrală, agenții economici au lucrat de la 05.00 până la ora 14.00 în zilele de sâmbătă și duminică și de la 05.00 până la 16.00 în zilele săptămânii.

Șeful Pieței Centrale, Ion Pântea, a menționat pentru tv8.md că revenirea la programul de până la pandemie este importantă. „Aceste două ore sunt esențiale în activitatea Pieței deoarece mulți oameni lucrează până la ora 17.00 și până la 18.00 reușesc să vină și în piață să mai achiziționeze produse proaspete”, a menționat șeful Pieței.

Piața Centrală s-a deschis pe data de 1 iunie, după o perioadă de peste două luni când a fost închisă. Măsura a fost luată pentru a preveni contaminarea cu virusul COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram