Șefa Centrului de Sănătate Băcioi, Adriana Mihalache, a fost testată pozitiv la COVID-19, marți, 4 august. Informația a fost confirmată de către însăși directoarea instituției. Femeia a spus că din numărul total de angajați, doar ea a fost diagnosticată cu noul coronavirus. 

Șefa Centrului de Sănătate a declarat că în prezent trece tratamentul la domiciliu, în comuna Băcioi, iar infectat s-a dovedit a fi și soțul. „Am decis să fiu testată după ce am pierdut mirosul, nu am avut simptome grave. Acum starea generală este satisfăcătoare. Stau în carantină”, a spus Adriana Mihalache.

În total, în Centrul de Sănătate activează 34 de angajați. Șefa a spus că a contactat cu 3 – 4 persoane din cadrul instituției. Ieri, au fost testați 16 angajați. Din fericire, niciunul nu a fost confirmat cu noul coronavirus. Centrul de Sănătate Băcioi nu a fost plasat în carantină.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!