Numărul deceselor raportate în urma accidentului aviatic de ieri, din India, a ajuns la 18 persoane. Printre decedați sunt pilotul și copilotul aeronavei – Pilot Deepak Sathe și Akhilesh Kumar, scrie Indianexpress.com.

Autoritățile indiene anunță că au fost recuperate cutiile negre ale avionului.

Între timp, ministrul Aviației Civile din India a anuțat că rudele persoanelor decedate și ale celor rănite vor primi ajutoare financiare din partea statului în valoare de 10 lakh (sau circa 51,6 mii de euro) pentru rudele fiecărei persoane decedate, 2 lakh (sau 10,3 mii de euro) pentru cei răniți grav și 50.000 Rs (sau aproape 500 de euro) pentru cei care au suferit răni minore.

Accidentul s-a produs ieri, în statul indian Kerala. Avionul, care avea 190 de persoane la bord, s-a prăbușit la aterizare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!