Autor: Constantin Mihalachi // Cei care mă urmăresc pe Facebook sau pe pagina de Instagram probabil și-au dat deja seama că dragostea mea pentru aviație este aproape la fel de mare ca cea pe care o am pentru automobile.

În perioada când puteam călători liber și când deplasările de serviciu spre test drive-urile internaționale sau către marile evenimente auto desfășurate în alte țări se întâmplau des, la fiecare decolare de pe Aeroportul Internațional Chișinău sau alte aeroporturi pe care ajungeam, mereu postasem fotografii sau clipuri video cu avioanele sau peisajele pe care le surprindeam din zbor.

De fiecare dată știam modelul de avion cu care voi zbura. Mereu îmi alegeam din timp locul în avion, bineînțeles la fereastră, un pic mai în fața aripei sau mai în spatele ei; Pentru că anume de aici poți vedea cel mai bine toate manevrele efectuate de piloți în timpul decolărilor și aterizărilor. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!