Ministerul Sănătății anunță șase decese provocate astăzi de coronavirus în Moldova. 

Printre victime este o femeie de 71 de ani, din mun. Chișinău. Ea a fost internată pe data de 1 august, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime” și avea comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

O altă femeie din Chișinău, a decedat la vârsta de 90 de ani, în urma complicațiilor provocate de COVID. Pacienta a fost internată pe data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi” și avea omorbidități: cardiomiopaie mixtă, hipertensiune arterială.

A treia victimă din Chișinău este deasemenea o femeie. Aceasta avea 63 de ani și fusese internată pe data de 1 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Un bărbat de 62 de ani, din raionul Soroca, de asemenea a murit azi. El fusese transferat de la Spitalul Raional Soroca, la Spitalul Clinic Bălți. Bărbatul avea comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică, diabet zaharat.

Și un bărbat din Drochia și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Victima acea 66 de ani. Bărbatul a fost transferat pe data de 29 iulie, de la Spitalul Raional Drochia, la Institutul de Medicină Urgentă. Din spusele medicilor, avea comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Și un pacient din Rîșcani a murit azi. Bărbatul avea de 69 ani și era internat de pe data de 29 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Acesta de avea, de asemenea, boli cronice: ciroză hepatică, diabet zaharat.

Numărul total al victimelor coronavirusului în Moldova a ajuns azi la 841 de cazuri, iar numărul total al infecțiilor de COVID, înregistrate pe teritoriul țării noastre, depășește 27 de mii de cazuri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!