/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ România: O tânără însărcinată, infectată cu noul coronavirus, a decedat la spital

missing
08 august 2020, ora 19:12

O femeie însărcinată, infectată cu noul coronavirus, în vârstă de 33 de ani, a decedat într-un spital din Alba Iulia, România. Tânăra era în a 25-a săptămână de sarcină, scrie alba24.ro. Decesul femeii a survenit ieri, 7 august, la circa o săptămână după ce mama acesteia murise în urma complicațiilor provocate de COVID. 

Potrivit medicilor, în cazul tinerei a fost vorba despre un focar în familie. Patru persoane din familie au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus, inclusiv mama acesteia care a decedat.

„Femeia a fost internată cu diagnosticul de o pneumonie bilaterală, determinată de infecția cu coronavirus, cu insuficiență hepatică, cu insuficiență respiratorie. A fost intubată și ventilată. S-au folosit ghidurile și protocoalele de tratament specifice stării de COVID, însă cu toate eforturile noastre, evoluția a fost nefavorabilă și pacienta a decedat. Pacienta face parte dintr-un grup de patru persoane, care au venit din Spania, fiind un focar de coronavirus. În urmă cu aproximativ o săptămână și mama dânsei a decedat, tot după ce a fost infectată cu coronavirus”, declarat Silviu Tuzeș, șeful Secției ATI de la Spitalul din Alba Iulia.

În România au fost depistate peste 60 de mii de cazuri de infectare cu noul coronavirus și peste două mii de oameni au decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram