Comisia Electorală Centrală prezintă lista candidaților înregistrați la funcția de primar pentru alegerile locale noi din 6 septembrie curent.

Consiliul electoral al circumscripției electorale comunale Târnova nr. 13/21, raionul Dondușeni a înregistrat pentru funcția de primar următorii candidați:

  1. Bodorin Victor – Partidul Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”
  2. Lisnic Ion – Partidul Democrat din Moldova
  3. Lisnic Oleg – Candidat Independent

Consiliul electoral al circumscripției electorale sătești Nucăreni nr. 34/20, raionul Telenești a înregistrat, la fel, 3 pretendenți pentru funcția de primar:

  1. Rusu Serghei – Partidul Democrat din Moldova
  2. Lașcu Sergiu – Partidul Liberal Democrat din Moldova
  3. Cernolev Iurie – Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

Vacanța funcției de primar în cele două localități a survenit ca urmare a demisiilor depuse, acestea fiind motivate prin alegerea în calitate de președinți ai raioanelor Dondușeni și, respectiv, Telenești.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!