Război în Ucraina, ziua 397: Avertizarea unui ex-ofițer CIA pentru Moldova și oraș dispărut. Oligarhi: „Putin a îngropat Rusia”

Consiliul Suprem de Securitate se va convoca în ședință. Subiectele care se vor discuta, potrivit lui Dodon

10 august 2020, ora 10:24

Consiliul Suprem de Securitate urmează să se convoace în ședință miercuri, 12 august. Șeful statului spune că vor fi discutate mai multe subiecte importante, în afară de cele tradiționale – furtul miliardului și situația aeroportului. Anunțul a fost făcut după ședința conducerii de vârf a țării.

Astfel, se va discuta despre seceta și situația din agricultură. „Considerăm că acest subiect ține de securitatea alimentară a statului”, a comentat Dodon.

De asemenea, se va discuta și situația legată de coronavirus. „Vedem care este dinamica, vreau ca in calitate de Președinte al Consiliului Suprem de Securitate. ca colegii de Guvern să ne informeze cum suntem pregătiți ținând cont de dinamici din regiune, pentru perioada următoare septembrie, octombrie”, a declarat șeful statului.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram