/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Pavajul scos de pe două străzi din capitală, unde se fac reparații, va fi reutilizat. Unde ar putea ajunge materialele de construcție

missing
10 august 2020, ora 13:42

Pavajul scos și asfaltul uzat decapat de pe trotuarele din str. A. Puşkin şi Gavriil Bănulescu-Bodoni va fi reutilizat la alte obiective, anunță Primăria Capitalei.

Lista obiectivelor unde pot fi reutilizate materialele de construcții înlăturate de pe şantiere urmează a fi prezentată de către responsabilii din fiecare sector al capitalei la solicitarea primarului general, Ion Ceban. Toate materialele urmează să fie reutilizate în suburbii, la instituţiile de învăţământ sau în alte locuri din capitală unde este nevoie.

„Am cerut responsabililor să îmi prezinte lista obiectivelor, unde pot fi reutilizate materialele de construcții înlăturate de pe şantiere. Strict, nici un metru de pavaj sau borduri nu trebuie să dispară pur şi simplu. Toate materialele urmează să fie reutilizate în suburbii, la instituţiile de învăţământ sau în alte locuri din capitală, unde este nevoie, deoarece 60-70% din pavajul decapat actualmente de pe şantiere, poate fi refolosit”, susține primarul Ion Ceban.

La fel, masa lemnoasă de la copacii vechi defrişați de pe străzile şi trotuarele aflate în reparaţie, va fi folosită.

Proiectul de reabilitare a trotuarelor și a spațiilor verzi de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Al. Pușkin îl puteți vedea aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram