Pavajul scos și asfaltul uzat decapat de pe trotuarele din str. A. Puşkin şi Gavriil Bănulescu-Bodoni va fi reutilizat la alte obiective, anunță Primăria Capitalei.

Lista obiectivelor unde pot fi reutilizate materialele de construcții înlăturate de pe şantiere urmează a fi prezentată de către responsabilii din fiecare sector al capitalei la solicitarea primarului general, Ion Ceban. Toate materialele urmează să fie reutilizate în suburbii, la instituţiile de învăţământ sau în alte locuri din capitală unde este nevoie.

„Am cerut responsabililor să îmi prezinte lista obiectivelor, unde pot fi reutilizate materialele de construcții înlăturate de pe şantiere. Strict, nici un metru de pavaj sau borduri nu trebuie să dispară pur şi simplu. Toate materialele urmează să fie reutilizate în suburbii, la instituţiile de învăţământ sau în alte locuri din capitală, unde este nevoie, deoarece 60-70% din pavajul decapat actualmente de pe şantiere, poate fi refolosit”, susține primarul Ion Ceban.

La fel, masa lemnoasă de la copacii vechi defrişați de pe străzile şi trotuarele aflate în reparaţie, va fi folosită.

Proiectul de reabilitare a trotuarelor și a spațiilor verzi de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Al. Pușkin îl puteți vedea aici.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!