Primăria municipiului Chișinău anunță despre elaborarea și prezentarea publică a proiectului Regulamentului privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău.

Proiectul are drept scop realizarea Planului de Implementare a Conceptului privind desfășurarea comerțului ambulant stradal în or. Chișinău și prevede stimularea comerţului ambulant organizat, modern și transparent, dar și dezvoltarea concurenței loiale.

Documentul elaborat de către autorități stabilește modul în care vor fi organizate licitațiile, condițiile de participare la licitație, modul și condițiile de desfășurare a acestora, dar și gestionarea resurselor financiare obținute în urma licitațiilor.

Prezentarea publică a proiectului Regulamentului privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău, va avea loc, vineri, 14 august a.c., în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43).

La discuții sunt invitaţi reprezentanții instituțiilor publice și private interesate, dar şi reprezentanții societății civile.

Sugestiile și comentariile pe marginea proiectului pot fi prezentate persoanei responsabile – Gr. Veverița, șef secție DGCAPPS (dc@pmc.md, tel.: (022) 221955), până pe data de 14 august 2020, ora 17:00.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!