/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Patru persoane, printre care și un copil, au fost spitalizate, în urma unui cumplit accident produs la Călărași

11 august 2020, ora 12:00

Un grav accident rutier s-a produs luni, 10 august, în raionul Călărași. Patru persoane, printre care și un copil de 10 ani, au fost transportate la spital, după ce două microbuze s-au ciocnit.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, accidentul s-a produs pe traseul Chișinău-Bălți, în apropiere de Călărași. La volanul microbuzului se afla un bărbat de 39 de ani. Acesta a intrat cu mașina pe contrasens, s-a ciocnit violent cu un Volkswagen și a ajuns cu microbuzul în șanț. În urma impactului, pasagerii din microbuz, o femeie de 35 ani și o fată de 10 ani, dar și doi pasageri din Volkswagen – o femeie de 40 ani și o tânără de 21 ani, au fost transportați cu diferite traumatizme la Spitalul raional din Călărași pentru a primi îngrijiri medicale.

Foto: IP Călărași

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram