Un grav accident rutier s-a produs luni, 10 august, în raionul Călărași. Patru persoane, printre care și un copil de 10 ani, au fost transportate la spital, după ce două microbuze s-au ciocnit.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, accidentul s-a produs pe traseul Chișinău-Bălți, în apropiere de Călărași. La volanul microbuzului se afla un bărbat de 39 de ani. Acesta a intrat cu mașina pe contrasens, s-a ciocnit violent cu un Volkswagen și a ajuns cu microbuzul în șanț. În urma impactului, pasagerii din microbuz, o femeie de 35 ani și o fată de 10 ani, dar și doi pasageri din Volkswagen – o femeie de 40 ani și o tânără de 21 ani, au fost transportați cu diferite traumatizme la Spitalul raional din Călărași pentru a primi îngrijiri medicale.

Foto: IP Călărași

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!