/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

Fotografii de colecție. Maestrul Eugen Doga și soția sa sărbătoresc 58 de ani de căsnicie

missing
11 august 2020, ora 17:48

În familia maestrului Eugen Doga astăzi este sărbătoare. Soții Doga acum 58 de ani și-au unit destinele. Cu această ocazie, maestrul a împărtășit mai multe fotografii de familie.

Una dintre imagini este chiar din ziua când și-au oficiat căsătoria – acum aproape șase decenii la 11 august 1962. În altele, soții sunt surprinși alături de copii, sau în doi admirându-se reciproc cu dragoste și respect.

Eugen și Natalia Doga au o fiică, Viorica, născută în 1966, și un nepot, Dominic, născut în 2001.

Maestrul Eugen Doga este unul dintre cei mai renumiți artiști din Republica Moldova, care au dus faima țării noastre pe întreg mapamondul. Acum trei ani, în cinstea lui a fost numită unica stradă pietonală din Chișinău.

Facebook/Eugen Doga

Facebook/Eugen Doga

Facebook/Eugen Doga

Facebook/Eugen Doga

Facebook/ Eugen Doga

Facebook/Eugen Doga

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram