/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Premieră: Noile Audi S3 Sportback şi S3 Sedan – cu câte 310 CP şi tracţiune quattro

missing
11 august 2020, ora 15:07

Acum 20 de ani, Audi a deschis segmentul sportiv premium compact de piață cu primul S3 din istorie. Acum, brandul prezintă noua generație a modelului S3 Sportback, care va face echipă cu S3 Sedan.

Ambele automobile sunt capabile să accelereze sprinten de pe loc şi până la 100 de km/h în mai puţin de 5.0 secunde, dispun de tracţiune integrală, o suspensie sport specifică şi alte dotări interesante.

Spre deosebire de un A3 Sportback şi un A3 Sedan obişnuit de ultimă generaţie, noile versiuni sport au primit benzinare 2.0 TFSI, cu patru cilindri, care livrează 310 CP şi 400 Nm de cuplu. Caracteristicile de înaltă tehnologie a unităţii, cum ar fi sistemul de ridicare a supapelor de admisie (AVS), care le reglează ridicarea după este necesar, înseamnă că camerele de ardere sunt bine umplute, în timp ce gestionarea termică ajută la asigurarea unei eficiențe ridicate. Află mai multe, dar şi cât costă automobilele, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram