Acum 20 de ani, Audi a deschis segmentul sportiv premium compact de piață cu primul S3 din istorie. Acum, brandul prezintă noua generație a modelului S3 Sportback, care va face echipă cu S3 Sedan.

Ambele automobile sunt capabile să accelereze sprinten de pe loc şi până la 100 de km/h în mai puţin de 5.0 secunde, dispun de tracţiune integrală, o suspensie sport specifică şi alte dotări interesante.

Spre deosebire de un A3 Sportback şi un A3 Sedan obişnuit de ultimă generaţie, noile versiuni sport au primit benzinare 2.0 TFSI, cu patru cilindri, care livrează 310 CP şi 400 Nm de cuplu. Caracteristicile de înaltă tehnologie a unităţii, cum ar fi sistemul de ridicare a supapelor de admisie (AVS), care le reglează ridicarea după este necesar, înseamnă că camerele de ardere sunt bine umplute, în timp ce gestionarea termică ajută la asigurarea unei eficiențe ridicate. Află mai multe, dar şi cât costă automobilele, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!