/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Rusia anunță că a inventat primul vaccin anti-COVID. Una dintre fiicele lui Vladimir Putin s-a vaccinat deja

missing
11 august 2020, ora 12:18

Președintele Vladimir Putin anunță că în Federația Rusă a apărut primul vaccin anti-COVID. Potritiv presei rusești, vaccinul a fost înregistrat în această dimineață.

„Din câte cunosc, azi dimineață a fost înregistrat în Rusia primul vaccin împotriva coronavirusului”, a declarat Putin la ședința cu membrii Guvernului, citat de ria.ru.

Șeful statului rus a anunțat că una dintre fiicele lui deja și-a făcut acest vaccin.

„Știu că vaccinul acționează destul de eficient, face imunitatea mai puternică și a trecut toate verificările necesare”, a precizat Putin.

Rusia a depăşit pragul de 15.000 de decese asociate noului coronavirus, potrivit datelor oficiale oferite luni de comitetul guvernamental care coordonează lupta pentru combaterea propagării COVID-19.

De la declanşarea pandemiei de coronavirus, în Rusia s-au înregistrat oficial 892.654 de cazuri de infectare cu COVID-19 (cu 5.118 de cazuri în plus în ultimele 24 de ore) şi 15.001 de decese (70 în plus faţă de ziua precedentă).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram