Președintele Vladimir Putin anunță că în Federația Rusă a apărut primul vaccin anti-COVID. Potritiv presei rusești, vaccinul a fost înregistrat în această dimineață.

„Din câte cunosc, azi dimineață a fost înregistrat în Rusia primul vaccin împotriva coronavirusului”, a declarat Putin la ședința cu membrii Guvernului, citat de ria.ru.

Șeful statului rus a anunțat că una dintre fiicele lui deja și-a făcut acest vaccin.

„Știu că vaccinul acționează destul de eficient, face imunitatea mai puternică și a trecut toate verificările necesare”, a precizat Putin.

Rusia a depăşit pragul de 15.000 de decese asociate noului coronavirus, potrivit datelor oficiale oferite luni de comitetul guvernamental care coordonează lupta pentru combaterea propagării COVID-19.

De la declanşarea pandemiei de coronavirus, în Rusia s-au înregistrat oficial 892.654 de cazuri de infectare cu COVID-19 (cu 5.118 de cazuri în plus în ultimele 24 de ore) şi 15.001 de decese (70 în plus faţă de ziua precedentă).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!