Mai multe străzi din capitală sunt paralizate în această dimineață din cauza ambuteiajelor kilometrice. Cele mai aglomerate străzi sunt cele care duc spre Gara de Nord și Gara Feroviară.

Cozile imense s-au format după ce au început lucrările de reparație a străzii Albișoara. Actualmente este restricționată cicrulația în perimetrul străzilor bd. Iurii Gagarin și str. Ismail.

Cel mai greu se circulă pe străzile Tudor Vladimirescu, în direcția Gării de Nord, în zona sensului giratoriu de la Gara de Nord, pe strada Ismail din sectorul Centru.

Municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde a fost suspendat traficul rutier să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Și Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP solicită șoferilor să circule cu maximă atenție și să nu uite de respectul reciproc în trafic. Polițiștii sunt în aceste zone pentru a facilita circulația.

Lucrările de reparație vor avea loc până pe 23 august.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!