/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO. FOTO/ Ambuteiaje kilometrice în Chișinău. Mașinile circulă de ore întregi bară la bară

missing
11 august 2020, ora 11:02

Mai multe străzi din capitală sunt paralizate în această dimineață din cauza ambuteiajelor kilometrice. Cele mai aglomerate străzi sunt cele care duc spre Gara de Nord și Gara Feroviară.

Cozile imense s-au format după ce au început lucrările de reparație a străzii Albișoara. Actualmente este restricționată cicrulația în perimetrul străzilor bd. Iurii Gagarin și str. Ismail.

Cel mai greu se circulă pe străzile Tudor Vladimirescu, în direcția Gării de Nord, în zona sensului giratoriu de la Gara de Nord, pe strada Ismail din sectorul Centru.

Municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde a fost suspendat traficul rutier să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Și Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP solicită șoferilor să circule cu maximă atenție și să nu uite de respectul reciproc în trafic. Polițiștii sunt în aceste zone pentru a facilita circulația.

Lucrările de reparație vor avea loc până pe 23 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram