/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ OASIS APARTMENTS - finalizarea fațadei, pe ultima sută de metri

missing
11 august 2020, ora 10:02

Dezvoltatorul Complexului Oasis Apartments anunță finalizarea fațadei! Anunțul a fost făcut într-un filmuleț pe Facebook. Din imagini puteți observa finisajele exclusiviste și terasele din sticlă. Lucrările executate impecabil sunt un nou motiv de mândrie pentru compania de construcție, care mereu și-a onorat promisiunile față de clienți la cel mai înalt nivel.

Potrivit dezvoltatorului, în mai puțin de trei luni proprietarii vor putea deja începe reparația în apartamentele achiziționate, iar în decembrie urmează finalizarea tuturor lucrărilor!

Încă mai poți beneficia de cea mai comodă achitare în rate, disponibilă doar cu buletinul.

6000 € – PRIMA RATĂ

Termen de 7 ani!

Află detalii: +37369689333

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU DETALII ONLINE: https://forms.gle/gRRH3QXvVdWnnuuZ7

Complextul Oasis Apartments nu are analogii în țară și vă permite să aveți o viață împlinită și fericită fără a ieși din casă, pentru că tot de ce aveți nevoie pentru un trai calitativ găsiți aici:

– Curte închisă fără mașini;

– Zonă de parc în curtea complexului;

– Lobby-ul individual în fiecare bloc de la 50-100m2, în care sânt plasate trei lifturi proiectate exclusiv pentru Oasis;

– Serviciu de concierge 24/24h;

– Club de fitness cu piscină și SPA de la Aquaterra;

– Centrul de dezvoltare timpurie pentru copii Star Kids;

– Restaurant;

– Curățătorie;

– Centru Comercial;

– 250 de camere de supraveghere care oferă servicii de securitate 24h/24h, prestate de către cei mai buni profesioniștii.

Avem o singură viață, iar viața în cea mai valoroasă manifestare este posibilă numai alături de cei care știu toate detaliile despre confort.

Dacă alegi – alege ce e mai bun!

Află detalii în regim online: https://forms.gle/gRRH3QXvVdWnnuuZ7

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram