/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Caniculă și ploi cu descărcări electrice. Meteorologii prongozează pentru astăzi schimbarea vremii

missing
12 august 2020, ora 07:47

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi ploi cu descărcări electrice în unele raioane din centrul și sudul țării. Cer noros se va menține și în următoarele două zile.

Potrivit meteorologilor, deși vor cădea ploi, temperaturile vor rămâne destul de înalte – în raioanele de nord – până la 29 de grade Celsius, în centru – până la 30 de grade și în sud – până la 31 de grade Celsius.

Și în următoarele două zile se prognozează cer noros în aproape toată Moldova.

Totodată, ploile cu descărcări electrice ar putea reveni la sfârșitul săptămânii.

Amintim că săptămâna trecută meteorologii au anunțat două avertizări – Cod galben de caniculă și Cod galben de secetă hidrologică, care se mențin până pe 14 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram