/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Încă șase pacienți au pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilanțul a ajuns la 863 de cazuri

12 august 2020, ora 17:05

Alte șase persoane infectate cu Covid-19 s-au stins din viață astăzi, 12 august. Numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 863, anunță Ministerul Sănătății.

Deces 858: Femeie de 86 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 1 august, la Spitalul Clinic Municipal Gh. Paladi. Comorbidități: cardiopatie ischemică, insuficiență renală, demență senilă.

Deces 859: Bărbat de 66 ani, din raionul Căușeni. Deces la domiciliu, familia a refuzat spitalizarea. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, hepatită cronică virală, fibrilație atrială cronică tahisistolică.

Deces 860: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Transferată, la data de 29 iulie, de la Spitalul Sf. Treime, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: pielonefrită cronică bilaterală, hipertensiune arterială.

Deces 861: Femeie de 74 ani, din raionul Anenii-Noi. Internată la data de 8 august, la SCM Sf. Treime. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi.

Deces 862: Femeie de 61 ani, din raionul Cahul. Internată la data de 3 august, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, insuficiență cardiacă.

Deces 863: Femeie de 77 ani, din raionul Cahul. Internată la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Autoritățile anunță că 258 de persoane s-au tratat, iar numărul total de persoane vindecate a ajuns la 19 998.

Alte 474 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 12 august, în Republica Moldova, dintre care, trei sunt de import. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 28 697 cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram