/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

KIA anunţă Stinger facelift – primele imagini şi detalii

missing
12 august 2020, ora 11:38

KIA Motors Corporation a lansat astăzi primele imagini ale actualizatului model Stinger, dezvăluind un design reîmprospătat pentru sedanul sport de înaltă performanță, modelat într-o caroserie fastback.

Modificările aduse aspectului amplifică caracterul său gran turismo, îmbunătățind în același timp calitatea cabinei și oferind proprietarilor mai multe opțiuni de culoare și materiale.

În partea din față, grila semnătură “nas de tigru” se află între noile faruri cu LED-uri cu multiple fațete, cu un nou design și noi lumini de zi LED. Noile blocuri optice apar mai întunecate și mai elegante atunci când sunt deconectate, oferind în același timp mașinii o semnătură luminoasă mai high-tech, cu bare ascuțite de lumină înclinate ușor spre partea din față a mașinii. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram