KIA Motors Corporation a lansat astăzi primele imagini ale actualizatului model Stinger, dezvăluind un design reîmprospătat pentru sedanul sport de înaltă performanță, modelat într-o caroserie fastback.

Modificările aduse aspectului amplifică caracterul său gran turismo, îmbunătățind în același timp calitatea cabinei și oferind proprietarilor mai multe opțiuni de culoare și materiale.

În partea din față, grila semnătură “nas de tigru” se află între noile faruri cu LED-uri cu multiple fațete, cu un nou design și noi lumini de zi LED. Noile blocuri optice apar mai întunecate și mai elegante atunci când sunt deconectate, oferind în același timp mașinii o semnătură luminoasă mai high-tech, cu bare ascuțite de lumină înclinate ușor spre partea din față a mașinii. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!