Război în Ucraina, ziua 739: Traficul pe podul Crimeei, temporar închis. Zelenski face un nou apel asupra aliaților occidentali

Precizările ministerului Sănătății despre cazurile de reinfectare cu Covid-19

12 august 2020, ora 14:18

După ce șeful statului a declarat că în R. Moldova au fost înregistrate cel puțin patru cazuri de reinfectare cu noul coronavirus, ministerul Sănătății a venit cu câteva precizări.

„În prezent au fost identificate câteva cazuri suspecte, care actualmente sunt documentate și analizate de specialiștii ANSP și MSMPS, pentru a se pronunța definitiv privind statutul cazurilor”, a declarat Cristina Stratulat, purtătoarea de cuvânt a instituției.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 28 223 cazuri. La 11 august au fost confirmate alte 382 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 9 în Transnistria. Numărul total de cazuri în regiunea transnistreană a ajuns la 1629. Până la ziua de 11 august s-au tratat 19740 persoane, iar bilanțul deceselor a ajuns la 857.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram