Bentley Motors anunță astăzi detalii complete despre noul Bentayga Speed facelift – punctul culminant al familiei Bentayga – o maşină care oferă performanță fără efort, dar în care nu există niciun compromis în ceea ce priveşte luxul.

Asamblat manual la Crewe, Bentayga Speed combină grupul motopropulsor W12 și multe caracteristici de lux ca dotări standard, inclusiv Mulliner Driving Specification.

Modelul a păstrat sub capotă motorul W12 twin-turbo de 6.0 litri, care produce 635 CP şi 900 Nm de cuplu (între 1.500-5.000 rpm). Asamblarea grupului motopropulsor W12 ia aproximativ 10% din numărul total de ore necesare pentru fabricarea unui Bentayga Speed. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!