Accident teribil pe traseul Chișinău-Soroca care s-a soldat cu un incendiu. Potrivit primelor informații, trei camioane s-au ciocnit noaptea trecută. Unul dintre șoferi și-a pierdut viața.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, impactul violent s-a produs între trei autocamioane cu remorci, iar în urma accidentului un incendiu a izbucnit între două autocamioane avariate.

Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unuia dintre autocamiane, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender. În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar, se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de  58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei. Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit  frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.

Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 23:37. Totodată, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare fiind extras ulterior cadavrul carbonizat al șoferul din autocamionul de model DAF în vârstă de 30 de ani.

Șoferul din autocamionul Volvo în vârstă de 58 de ani a suferit diverse traumatisme și a fost preluat la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri. După finalizarea intervenției la stingerea incendiului pompierii au efectuat lucrări de spălarea traseului.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!