Partidul Acțiune și Solidaritate anunță organizarea unui protest duminică, 16 august, în scuarul Teatrului de Operă și Balet. Lidera PAS spune că formațiunea își asumă angajamentul să respecte regulile de distanțare socială și să poartă măști.

„Din motiv că guvernarea ignoră durerile oamenilor și se face că nu le observă și ne spune că totul e bine și frumos, din acest motiv, noi, cei de la PAS organizăm un protest în ziua de 16 august, în această duminică, la ora 11, în scuarul Teatrului de Operă și Balet și îi chemăm pe toți cei care au ceva a-i spună acestei guvernări, care vor să-și apere drepturile și să ceară de la această guvernare responsabilitate și respect față de nevoile și durerile poporului să ni se alăture”, a declarat Sandu.

Lidera PAS a mai menționat că partidul își asumă angajamentul să fie foarte atenți, să respecte toate regulile de distanțare fizică și să poarte măști. „Această situație nu poate să ne împiedice să venim și să-i spunem Guvernului lui Dodon tot ce credem despre el, acestui guvern și acestui președinte care mănâncă banii publici și care este o piedică în calea rezolvării problemelor cetățenilor”, a menționat Maia Sandu.

Aceasta a menționat problemele cu care se confruntă cetățenii în ultima perioadă și anume criza din agricultură și veniturile ratate de oamenii de afaceri din domeniu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!