/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Bani nu au alocat, dar controale fac. Ceban a inspectat un pasaj subteran, renovat de un agent economic

13 august 2020, ora 12:59

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a inspectat pe 13 august lucrările de renovare a pasajului subteran de la Viaduct, din sectorul Centru al Capitalei, realizate de un agent economic care activează în preajma centrului comercial „MallDova”, care a și suportat toate cheltuielile, astfel că, municipalitatea nu a cheltuit bani din buget.

Lucrările sunt executate în proporție de 95 la sută, iar în scurt timp obiectivul va fi dat în exploatare.

Potrivit Primăriei Chișinău, în urma lucrărilor executate, tavanul, acoperișul și scările au fost înlocuite în totalitate, iar podeaua, care este din plăci de granit, a fost restaurată. Totodată, au fost amenajate rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru securitatea obiectivului renovat, au fost instalate patru camere de supraveghere video, iar panourile de pe pereții pasajului au fost acoperiți cu material rezistent la acțiuni de vandalism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram