Porsche se laudă cu o performanţă întoarsă în palmares. Cu câteva zile înainte de premiera modelului actualizat Panamera, cu un exemplar al acestuia (nu se menţionează cu ce versiune) s-a reuşit stabilirea unui nou timp de tur record pe circuitul german Nurburgring.

Într-o mașină de serie ușor camuflată, pilotul de teste Lars Kern (32 de ani) a efectuat un tur complet pe o distanţă de 20.832 kilometri în exact 7:29.81 minute.

În clasamentul oficial al Nürburgring GmbH, performanţa a fost certificată de un notar public ca fiind un nou record în categoria “maşini executive cu patru portiere”. Citeşte articolul mai departe şi vezi un reportaj video din cadrul evenimentului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!