/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Porsche Panamera facelift a stabilit un nou timp de tur record pe Nurburgring printre berlinele executive

missing
13 august 2020, ora 11:51

Porsche se laudă cu o performanţă întoarsă în palmares. Cu câteva zile înainte de premiera modelului actualizat Panamera, cu un exemplar al acestuia (nu se menţionează cu ce versiune) s-a reuşit stabilirea unui nou timp de tur record pe circuitul german Nurburgring.

Într-o mașină de serie ușor camuflată, pilotul de teste Lars Kern (32 de ani) a efectuat un tur complet pe o distanţă de 20.832 kilometri în exact 7:29.81 minute.

În clasamentul oficial al Nürburgring GmbH, performanţa a fost certificată de un notar public ca fiind un nou record în categoria “maşini executive cu patru portiere”. Citeşte articolul mai departe şi vezi un reportaj video din cadrul evenimentului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram