/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac sângeros pe malul mării din Odesa, vizită regală la Kiev și regretul șefului NATO

„Riscăm să avem un ambuteiaj infernal”. Mesajul lui Ceban după ce agricultorii au anunțat că vin să protesteze la Chișinău

missing
13 august 2020, ora 17:26

După ce agricultorii au anunțat că s-au pornit cu tractoarele să protesteze în Chișinău, primarul Capitalei a cerut ministerului de Interne să gestioneze situația. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, edilul spune că orașul nu are capacitatea, la moment, să facă față unui astfel de protest.

„Am fost informat că se intenționează organizarea unui protest în Chișinău, cu participarea agricultorilor cu tehnică agricolă, într-un număr mare. Respectăm opinia tuturor și oricine are dreptul la exprimare, doar că rog să fie luată în calcul recomandarea cu care vin. Nu are capacitate orașul, astăzi, să facă față unui astfel de protest, unde mai multe unități de tehnică agricolă vor intra pe străzile orașului. Luând în considerație că mai multe străzi sunt în reparație, riscăm să avem un ambuteiaj infernal”, a scris Ceban.

În context, acesta a amintit de ambuteiajul infernal care s-a format în Chișinău din cauza că o porțiune a străzii Albișoara este închisă

„Așadar, vin cu o solicitare către ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, pentru a gestiona această situație.
Respectăm opiniile tuturor cetățenilor, dar nu prin încălcarea drepturilor locuitorilor municipiului Chișinău”, a scris Ceban.

Agricultorii care, de câteva zile, protestează în mai multe raioane ale țării au pornit astăzi, 13 august, cu tehnica din dotare spre capitală. Ei spun că autoritățile fac doar promisiuni, în loc să vină cu soluții pentru a sprijini sectorul agricol, care s-a pomenit într-o situație dezastruoasă din cauza secetei și a grindinei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram