/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Tenis: Novak Djokovic va juca la turneul Cincinnati şi US Open

missing
13 august 2020, ora 22:37

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial al tenisului masculin, a anunţat joi pe Twitter că va participa la turneul de la Cincinnati şi la US Open, informează AFP şi Reuters, scrie agerpres.ro.

“Sunt bucuros să confirm că voi participa la  #CincyTennis şi la US Open în acest an”, a scris Djokovic. “Nu a fost o decizie uşor de luat, cu toate obstacolele şi provocările din toate părţile, însă ideea reluării competiţiei mă încântă cu adevărat”, a adăugat el.

Decizia sârbului este o veste bună pentru organizatorii US Open, după ce mai mulţi jucători de top, printre care Rafael Nadal şi Stan Wawrinka, foşti câştigători ai competiţiei, au renunţat să participe din cauza problemelor legate de pandemia de coronavirus.

Djokovic s-a răzgândit, după ce în luna iunie afirmase că ar fi “imposibil” să concureze în acest an la US Open din cauza protocoalelor sanitare “extreme” de la turneul de la Flushing Meadows.

Prezenţa liderului mondial la turneul de la Cincinnati, care a fost mutat la New York între 20 şi 28 august, era deja prevăzută. US Open va începe pe 31 august.

Djokovic va încerca să obţină a 18-a sa victorie într-un turneu de Grand Slam şi a patra la Flushing Meadows. Nadal are 19 succese în turneele de Mare Şlem, iar Roger Federer, care nu va mai juca în acest an, are 20.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram