/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Prezentare de modă pe timp de pandemie - în aer liber și fără spectatori

13 august 2020, ora 22:54

Prezentare de modă în parc, fără invitați. Astfel și-au prezentat ținutele tinerii designeri din Republica Moldova, pe timp de pandemie. Pentru că sunt interzise evenimentele la care participă mai mult de 50 de persoane, organizatorii au decis să filmeze show-ul și să-l publice online.

Parcul Țaul s-a transformat în podium, pentru o zi. Tinerii designeri au decis să-și prezinte colecțiile în aer liber, departe de agitația din capitală. Deși au renunțat la măști în timpul prezentării, modelele au păstrat distanța socială.

MARIA IAȚCO, ORGANIZATOARE: „În acest an ne-am conformat, organizând-o la aer liber, fără public, respectând distanța socială și toate normele de siguranță impuse de autorități”.

Designerii s-au adaptat condițiilor și și-au pregătit modelele, chiar în sânul naturii. Fiecare a încercat să fie cât mai creativ și mai ingenios, doar să câștige concursul tinerilor designeri „Z Generation”, care este la a treia ediție.

MARIA IAȚCO, ORGANIZATOARE: „Am filmat într-o locație de excepție din Nordul Moldovei cele 14 colecții participante. Cei doi câștigători ne vor reprezenta țara la competiția de la Kiev, care va avea loc și ea – într-un format online”.

Din cauza restricțiilor impuse de către autorități, evenimentul s-a desfășurat fără spectatori. Acesta a fost filmat și va fi publicat online. Concursul „Z Generation” este organizat, pentru a identifica tinerele talente din domeniul designerului de modă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram