Agricultorilor care au blocat traseul Chișinău-Hîncești li s-a permis să intri în Capitală. Tehnica agricolă va staționa la podul din cartierul Telecentru.

Potrivit reporterei TV8, Natalia Screlea, care se află la fața locului, mâine fermierii urmează să aibă o întrevedere cu premierul Ion Chicu și grupul de lucru parlamentar privind soluționarea crizei agricole. Întâlnirea va avea loc în jurul orei 12:00.

În această după-amiază, protestatarii s-au întâlnit cu ministrul Agriculturii, Ion Perju, însă, nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Astăzi, protestatarii au blocat, cu tehnica agricolă, traseul Chișinău-Hâncești, în apropiere de localitatea Dănceni. Mai mulți polițiști și carabinieri au asigurat ordinea publică în regiune și au redirecționat traficul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!