/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Primele imagini spion cu noul Subaru BRZ ne arată mai îndeaproape formele noii Toyota GT86

missing
14 august 2020, ora 10:35

Producția modelului Subaru BRZ a fost finalizată zilele trecute oficial, în timp ce încă de la sfârșitul lunii iulie s-a anunţat că producătorul nu mai acceptă comenzi pentru el.

Şi iată că avem o dovadă cât se poate de clară că acest coupe va avea un succesor. Primele imagini spion cu un prototip de teste au fost făcute publice.

Automobilul din imagini este un prototip de teste cu drepturi depline, cu propriul corp, însă chiar dacă este atent deghizat, unele detalii pot fi deja observate. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram