Deputatul democrat Ion Leucă a venit cu o reacție, la solicitarea tv8.md, după ce colegul său, parlamentarul Vladimir Andronachi, a anunțat că părăsește fracțiunea Partidului Democrat din Parlament. 

Ion Leucă a spus că nu este la curent cu faptul că Vladimir Andronachi a părăsit fracțiunea. „Eu prima oară aud aceasta. Andronachi de două, trei luni nu participă la ședințele fracțiunii”, a spus alesul poporului.

Deputatul a declarat că azi nu a fost înștiințat despre plecarea colegului său și nu a fost anunțat dacă deputații urmează să poarte discuții la acest subiect, dar presupune că partidul va veni cu o reacție în cel mai scurt timp.

Astăzi, 14 august, deputatul democrat Vladimir Andronachi a anunțat că părăsește fracțiunea democraților. Motivul invocat a fost „lipsa unui proces democratic și deschis în cadrul fracțiunii și a partidului”.

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Democrat Stela Nistor a spus că la moment în interiorul formațiunii se poartă discuții și ulterior partidul va veni cu o reacție cu privire la plecarea lui Vladimir Andronachi din fracțiunea parlamentară.

După plecarea lui Andronachi, fracțiunea PDM rămâne cu 12 deputați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!