/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Reacția unui deputat democrat, după ce Andronachi a spus că părăsește fracțiunea

missing
14 august 2020, ora 11:48

Deputatul democrat Ion Leucă a venit cu o reacție, la solicitarea tv8.md, după ce colegul său, parlamentarul Vladimir Andronachi, a anunțat că părăsește fracțiunea Partidului Democrat din Parlament. 

Ion Leucă a spus că nu este la curent cu faptul că Vladimir Andronachi a părăsit fracțiunea. „Eu prima oară aud aceasta. Andronachi de două, trei luni nu participă la ședințele fracțiunii”, a spus alesul poporului.

Deputatul a declarat că azi nu a fost înștiințat despre plecarea colegului său și nu a fost anunțat dacă deputații urmează să poarte discuții la acest subiect, dar presupune că partidul va veni cu o reacție în cel mai scurt timp.

Astăzi, 14 august, deputatul democrat Vladimir Andronachi a anunțat că părăsește fracțiunea democraților. Motivul invocat a fost „lipsa unui proces democratic și deschis în cadrul fracțiunii și a partidului”.

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Democrat Stela Nistor a spus că la moment în interiorul formațiunii se poartă discuții și ulterior partidul va veni cu o reacție cu privire la plecarea lui Vladimir Andronachi din fracțiunea parlamentară.

După plecarea lui Andronachi, fracțiunea PDM rămâne cu 12 deputați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram