Caz tragic la Ștefan Vodă. Un bărbat a fost omorât de amicul său de pahar. Potrivit Poliției, cazul a avut loc ieri seara. Bărbatul victimă a primit diferite traumatisme și s-a stins la spital.

Oamenii legii susțin că în seara zilei de ieri doi bărbați, în vârstă de 34 și 35 de ani, au servit băuturi alcoolice acasă la victimă. Ulterior, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar bărbatul de 35 de ani l-a agresat pe cel de 34 de ani cu o țeavă metalică, provocându-i multiple lovituri pe diverse părți ale corpului.

În rezultatul traumelor primite acesta a fost transportat la spitalul din Ștefan Vodă, unde în scurt timp a decedat.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru omor intenționat, iar bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 ore.

Potrivit Poliției, agresorul anterior a fost judecat pentru infracțiune de cauzare de leziuni corporale grave, fiind eliberat din detenție în luna mai 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!