/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Caz tragic la Ștefan Vodă. Un bărbat și-a ucis în bătaie amicul de pahar

missing
15 august 2020, ora 14:58

Caz tragic la Ștefan Vodă. Un bărbat a fost omorât de amicul său de pahar. Potrivit Poliției, cazul a avut loc ieri seara. Bărbatul victimă a primit diferite traumatisme și s-a stins la spital.

Oamenii legii susțin că în seara zilei de ieri doi bărbați, în vârstă de 34 și 35 de ani, au servit băuturi alcoolice acasă la victimă. Ulterior, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar bărbatul de 35 de ani l-a agresat pe cel de 34 de ani cu o țeavă metalică, provocându-i multiple lovituri pe diverse părți ale corpului.

În rezultatul traumelor primite acesta a fost transportat la spitalul din Ștefan Vodă, unde în scurt timp a decedat.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru omor intenționat, iar bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 ore.

Potrivit Poliției, agresorul anterior a fost judecat pentru infracțiune de cauzare de leziuni corporale grave, fiind eliberat din detenție în luna mai 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram