/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/DOC/ PDM rămâne fără alți câțiva membri. O organizație teritorială părăsește partidul

missing
15 august 2020, ora 12:58

Organizația Teritorială din Cahul a Partidului Democrat a anunțat că părăsește formațiunea. Membrii OT au anunțat că pleacă din partid în semn de dezacord și dezamăgire față de decizia PDM de a-i exclude din formațiune pe deputații Eugeniu Nichiforciuc și Vladimir Andronachi. 

Pentru noi, membrii din teritoriu ai partidului, este profund regretabil că în spatele apelului de astăzi al Biroului Executiv ale PDM către organizațiile teritoriale „să rămână unite și consolidate” nu stă nimic ce s-ar încadra într-o colaborare colegială deschisă, constructivă și de echipă, și care ar lucra cu adevărat în folosul cetățenilor săi”, se spune în declarație.

De asemenea, membrii organizației declară că îl susțin pe deputatul Vladimir Andronachi, după ce acesta a anunțat că se retrage din fracțiunea PDM, iar ulterior formațiunea l-a exclus de tot din partid.

Exprimăm domnului Vladimir Andronachi susținerea și încrederea tuturor membrilor ai Organizației Teritoriale Cahul în activitatea sa în calitate de deputat în Parlament. Această încredere și susținere este bazată pe o conlucrare prodigioasă pe parcursul ultimilor opt ani, în care a fost alături de noi în toate și rele, colaborare care a dus la rezultate deosebite pentru cetățenii care locuiesc în raionul Cahul, dar și pentru Partidul Democrat”, se spune în declarație.

Amintim că ieri dimineață deputatul Vladimir Andronachi a anunțat că se retrage din fracțiunea Partidului Democrat, dar rămâne în formațiune. Ulterior, PDM s-a întrunit în ședință unde au decis să îi excludă din partid pe deputații Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc.

Declaratia OT Cahul on Scribd

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram