Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 25 august – 6 septembrie 2020, în preajma anului nou de studii: 2020-2021, în sectoarele orașului vor fi organizate iarmaroace școlărești, unde vor fi comercializate mărfuri pentru elevi: rechizite, ghiozdane, articole de vestimentație (uniforme școlare, traninguri pentru sport etc.).

Lista adreselor iarmaroacelor școlare din sectoare:

s. Centru: str. Academiei, str. D. Cantemir, intersecție cu str. Ismail;

s. Botanica: bd. Traian, intersecție cu str. Independenței;

s. Râșcani: str. Kiev, intersecție cu str. A. Russo și (la necesitate) pe str. E. Doga;

s. Buiucani: Calea Ieșilor 8 (în parcarea CC „Zity Mall”);

s. Ciocana: str. Alecu Russo, intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân;

Totodată, în perioada: 26 -30 august 2020, preajma CC „Zity Mall” se va desfășura iarmarocul școlăresc organizat de către un centru internațional de expoziții. De asemenea, Î.M. „Piața Centrală”, organizează în perioada: 15.08.-15.09.2020, un târg școlar pe str. Varlaam, în perimetrul str. Armenească și str. Bulgară.

Organizatorii și participanții la târgurile școlare vor asigura respectarea măsurilor privind controlul răspândirii infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora va depăși cifra de 49 de persoane.

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!