Se pregătește o nouă Adunare Generală a Judecătorilor, după ce evenimentul planificat pentru luna martie nu a avut loc din cauza pandemiei de COVID-19. Convocare unei noi Adunări a magistraților se regăsește pe agenda Consiliului Superior al Magistraturii.

Membrii CSM urmează să examineze acest subiect în ședința care urmează să aibă loc mâine, 18 august.

Adunarea Generală a Judecătorilor era planificată pentru data de 14 martie, dar nu a aut loc, în condițiile în care autoritățile au interzis organizarea manifestațiilor la care participă mai mult de 50 de persoane.

Atunci Consiliul Superior al Magistraturii s-a adresat Agenției Naționale de Sănătate Publică, solicitând instituției să precizeze dacă pot fi întruniți magistrații din toată republica. Într-un răspuns oferit de șeful ANSP, Nicolae Furtună, se recomandă transferul adunării pentru o dată ulterioară, în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!