/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Convocarea unei noi Adunări Generale a Judecătorilor, pe agenda CSM

missing
17 august 2020, ora 13:42

Se pregătește o nouă Adunare Generală a Judecătorilor, după ce evenimentul planificat pentru luna martie nu a avut loc din cauza pandemiei de COVID-19. Convocare unei noi Adunări a magistraților se regăsește pe agenda Consiliului Superior al Magistraturii.

Membrii CSM urmează să examineze acest subiect în ședința care urmează să aibă loc mâine, 18 august.

Adunarea Generală a Judecătorilor era planificată pentru data de 14 martie, dar nu a aut loc, în condițiile în care autoritățile au interzis organizarea manifestațiilor la care participă mai mult de 50 de persoane.

Atunci Consiliul Superior al Magistraturii s-a adresat Agenției Naționale de Sănătate Publică, solicitând instituției să precizeze dacă pot fi întruniți magistrații din toată republica. Într-un răspuns oferit de șeful ANSP, Nicolae Furtună, se recomandă transferul adunării pentru o dată ulterioară, în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram