Până în 2024, Subaru intenționează să actualizeze mai multe modele existente, să introducă noi versiuni a acestora, dar şi să aducă pe piață maşini nou create.

Astfel de informații se conţin în programul companiei, care s-a scurs în mass-media de profil. Cel mai probabil conţinutul era parte a unei prezentări organizate cu uşile închise.

Aşadar, cu informațiile în cauză despre planurile Subaru au venit colegii redacţiei americane Autoguide, care au obținut o fotografie într-o calitate proastă, dar în care se pot observa detaliile arătate pe un diapozitiv a unei prezentări proiectate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!