/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Planul de lansări Subaru pentru următorii ani. Când apare şi cum se numește primul model electric al mărcii

missing
17 august 2020, ora 13:24

Până în 2024, Subaru intenționează să actualizeze mai multe modele existente, să introducă noi versiuni a acestora, dar şi să aducă pe piață maşini nou create.

Astfel de informații se conţin în programul companiei, care s-a scurs în mass-media de profil. Cel mai probabil conţinutul era parte a unei prezentări organizate cu uşile închise.

Aşadar, cu informațiile în cauză despre planurile Subaru au venit colegii redacţiei americane Autoguide, care au obținut o fotografie într-o calitate proastă, dar în care se pot observa detaliile arătate pe un diapozitiv a unei prezentări proiectate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram