/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Toți membrii OT Florești a PDM părăsesc partidul. Se declară neafiliați și îl acuză pe Filip de dezbinare

missing
17 august 2020, ora 17:48

Membrii organizației teritoriale Florești a PDM anunță că părăsesc in corpore partidul. Printre aceștia președintele raionului Ștefan Paniș, dar și mai mulți primari.

Într-o declarație oficială, aceștia se declară neafiliați în toate structurile locale elective și susțin că își rezervă dreptul de a reveni în cadrul formațiunii politice atunci când va pleca actualul președinte al democraților, Pavel Filip, pe care îl acuză de dezbinarea partidului.

De asemenea, deja foștii membri ai PDM se arată indignați de „modul în care conducerea partidului nu mai ia în considerație și ignoră interesele alegătorilor”.

„Constatăm că toate eforturile noastre, precum și ale altor organizații teritoriale ale partidului de a reconstrui PDM într-o formațiune politică democratică și autentică, au fost și sunt sortite eșeculuiși anume din cauza domnului Pavel Filip și a apropiaților lui din PDM”, se arată în textul declarației.

Foștii democrați acuză conducerea partidului că a sfidat legea.

„Exprimăm convingerea că de toate lecurile PD sunt vinovați anume Pavel Filip și apropiații săi din conducerea partidului”, se mai menționează în declarația oficială.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, PDM i-a exclus din partid pe deputații Eugen Nichiforciuc și Vladimir Andronache.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram