/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un judecător, un procuror și un vicedirector de spital, sancționați de ANI. Pentru ce

missing
17 august 2020, ora 11:35

Un judecător de la Curtea de Apel Chișinău, un procuror din cadrul Procuraturii Cahul, un vicedirector al IMSP Spitalul Clinic din Bălți și un consilier local din raionul Cahul, au fost sancționați de ANI pentru nedepunerea și depunerea tardivă a declarațiilor de avere și interese personale. Inspectorii de integritate au stabilit amenzi în cuantum de 9000 lei.

De asemenea, ANI informează că a fost pornită o cauză contravențională pentru nedepunerea declarației de avere și interese personale de către un primar din raionul Cahul.

Și au fost emise șapte acte de constatare, după cum urmează:

– CONFLICT DE INTERESE – Un primar din raionul Rezina și un director de grădiniță din r-nul Cahul;
= INCOMPATIBILITĂȚI – Un angajat al Serviciului Vamal și doi consilieri din cadrul Consiliului s. Fundurii Vechi din raionul Glodeni și com. Chioselia din raionul Cantemir.

Totodată, au fost întocmite alte două procese verbale cu privire la contravenție pentru încălcarea regimului juridic al incompatibilităților de către un inspector din cadrul Serviciului Vamal și de un subiect din cadrul APL Rotunda din raionul Edineț.

Acțiunile date au avut loc în săptămâna 10 – 15 august 2020, anunță Autoritatea Națională de Integritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram