Anul trecut Porsche anunța un concurent nou pentru BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe și Audi Q8. Bineînțeles este vorba despre Cayenne Coupe – un model care vine să ofere încă o opțiune pentru clienții care privesc spre un SUV coupe de clasă premium.

Eu am reușit să-l testez în mai multe versiuni în cadrul testului internațional din Slovenia, inclusiv Cayenne S Coupe și Cayenne Turbo Coupe. Din păcate însă nu am reușit să conduc atunci și versiunea entry level Cayenne Coupe, care este și cea mai populară printre clienții din Moldova.

Prin urmare am luat mașina la test drive și am mers cu ea tocmai la o vinărie din estul ţării pentru a testa versiunea cu 340 de cai putere. Vă invit să vedeți și voi reportajul video împreună cu galeria de fotografii realizate de Victor Daniliuc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!