Trei femei din Republica Moldova au fost reținute de oamenii legii pentru proxenetism. Potrivit Poliției, cele trei femei, originare din Florești și Bălți racolau tinere în scopul practicării prostituției. Bănuitele au fost reținute pentru 72 de ore.

Cele trei femei, în vârstă de 33, 38 și 42 de ani, le promiteau tinerelor transportarea acestora în Cehia, unde spuneau că le vor perfecta acte și le vor achita transportul de la Bălți spre Praga, capitala Cehiei.

La începutul lunii august, o tânără de 29 ani, a sesizat poliția din Bălți comunicând că ar fi victima unor femei, care prin discuții verbale au determinat-o să meargă în Republica Cehă pentru a se prostitua.

În cadrul activităților de investigare, polițiștii și procurorii au oprit un autocar de pe ruta Chișinău-Praga, unde în calitate de pasagere se aflau două femei de 29 și 36 ani. „Fiind audiate în cadrul cauzei penale, acestea au declarat că din înțelegerile prealabile cu suspectele, urmau să presteze servicii sexuale  în orașul Praga, promițându-le jumătate din venit. Restul banilor trebuiau să-i primească membrii grupului infracțional”, se spune într-un comunicat al Poliției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!